Sunday, October 17, 2010

AHAHAHA

Lame tak update.. hehehe, lame ke?? So, byk gak la nak cerita... So, cerita yang best2 je.. 1stly, saya da pandai main golf.. Thanks to adik yang banyak mengajar saya.. Lagi 5 kali train boleh la naik taraf novice.. hehehe.. Macam lumba motor plak.. Ok, then hati gembira kerana ptptn telah hantar.. So, sekarang tinggal tunggu duit masyuk.. Banyak loan nak kena bayar ni khususnya buat kawan saya Haziq yang loan kt saya RM1k.. Selepas itu, malam tadi ada friendly futsal dengan team senior la kot UNiSEL.. Mula2 saya, duduk kat bench je tengok team mate main.. Mula mula kitorang kalah 6-2.. Then, saya masuk ganti deffend.. Boring gak la jaga jadi deffend so, saje je menggatal pergi serang, tup tup gol.. pastu deffend la balik.. Tiba2 manager jerit dari luar, 'Mi, kau main atas'.. Huh, macam tak percaya je.. Dalam hati nk melompat je.. hehehe... Dalam 1 hour main ada la lebih dari 3 gol..  Thanks to kawan2 yang meng'assist' saya.. Anda semua hebat.. Kalau tak kerana kamu semua, tentu saya takkan dapat banyak gol.. Then, team kami pun menang 20-9... Hehehe banyak kan?? Kami tak la terer, ada lagi yang lagi terer.. kitorang masih belajar.. So, my manager cakap lepas ni saya boleh main attacking da.. Yayyyy.. Ok, lepas ni tak jumpa diorang da sebulan uz cuti semester.. So, bile kat kampung tu saya jarang online, maka mungkin tak sempat na update.. (Ada korang kesah).. hahaha.. Ok lah sahabatku sekalian.. Bateri pun da flat, then nak sign out... Kalau sempat saya update ok.. See ya.. Wassalam.. Love, Ghost..