Tuesday, October 05, 2010

Bukan Sukan Saya

Oleh kerana seronok salah 1 final assignment da submit, so mlm tadi saya pn pergi driving... heheeh... Driving ape?? Haa, tu yg kita tak taw tu.. Driving kt padang plak tu... Owh, GOLF rupenye... memang la kelakar apabile tangan da keras suruh main GOLF ni.. Susah gak rupa2nye.. Patut la Harimau Kayu tu kaya... Nak patah bahu dibuatnye... Tapi memang best, cz dapat lepas tension.. Terima kasih kepada adik Hakim & adik Hafeez kerana mengajar saya bermain GOLF.. Korang memang hebat.. Lpas ni boleh la join korang lg... Kita kan main semua sukan yang ada kat dunia ni..Live the life to the fullest brothers..