Saturday, October 23, 2010

Dream Girl (babak tiga)

Salute.. Hmm, rasanya kalau nak cerita tentang dream girl ni takkan pernah habis.. Yela, manusia mane pernah cukup.. Pun begitu aku cuba mengelak untuk jadi antara manusia tu.. But i wish an happy ending in the end of my story,even though i know nothing last forever include love.. Tapi bila aku fikir balik tentang FL, ianya susah.. Tak tahu la kenapa.. Aku rasa tiba masanya aku kembali fokus kepada masa depan, career aku & semua yang aku rancangkan.. Alaaa, kalau betul la dia tu untuk aku, buat aku risau.. Tuhan tu kan Maha Adil & Maha Mengetahui.. So, aku berserah je pada Allah soal jodoh aku tu, walaupun aku mengharapkan si FL tu la jodoh aku.. hehehehe.. Well, tak banyak aku nak cerita kali ni, so kita disconnect la di sini... Wassalam... Byeeee... (bersambung kot)