Tuesday, October 12, 2010

R.A.N.D.O.M

huh, da lame x rase mcm ni.. saat berdebar nk exam.. Agama je kot.. tapi kalau agama takleh score pun da boleh gi sekolah pondok.. aku ni degil sekarang, dulu lagi la teruk.. people change kan.. tapi kadang2 perangai lama tu terbawak2 gak.. dark side aku tu selalu je nak keluar dan mguasai diriku ni. ceh, macam citer horror la plak.. aku ni jenis pendiam, tak suke orang yang berlagak dengan harta duniawi, sangat sangat sangat simple, tahap dendam yang melampau.. nak taw lebih2 kene la kawan dengan aku ye.. Aku ni sebenarnye jahat orangnye.. Siapa cakap aku ni budak baik.. Silap besar la.. hahahaha.. Jap2, weh korang follow la page aku ni.. Ape la korang ni follow page gadis gadis gadis je... ape lelaki ni tak layak ada blog ke?? Yela, aku belum popular memang la tak ade orang nak follow.. Ok, mcm ni, korang follow aku, aku follow korang.. Deal?? kalau tak nak pergi la mam.. hahaha.. ape la manusia ni, nak follow yang cantik2, popular, habis yang biase2 nih, cakap sorang2.. ape la korang ni, tak baik taw cakap orang tak cantik.. semua makhluk yang diciptakan Allah kan cantik2 belaka, beza nye cume korang punya taste atau tak je.. Ape korang ingat korang cantik sangat ke?? hahahaha, kepada yang terasa cantik sila abaikan kata2 saya ni.. Apa yang membezakan kita semua adalah amalan kita @ taqwa kita pada Allah je.. bukan harta, pangkat dan darjat yang sementara je ni.. Ingat tu ye saudar2 muslim sekalian.. So, itu jela aku nak merapu kat sini sebab nak study sekarang pn tak masuk la.. hahaha..