Wednesday, October 13, 2010

Siapa Saya??

Fuh, setelah sekian lama ku nanti akhirnya dapat gak main.. Main pe? Ha, yang tu yang tak tau ni.. Jeng jeng jeng, mai futsal la der.. Tau la aku ni jahat tapi takde nye la aku nak wat benda pelik2.. Nanti Tuhan marah, Sultan pun marah.. Kurang lebih 2 bulan gak la gamaknye aku tak jumpa bola, jumpe2 je rase cam nak cium pun ade.. Tapi takde la sampai tahap giler macam tu.. Tu hanya literally... Kaki ni memang la da keras, lupe macam ne nak sepak bola, asik sepak angin je.. Canee.. Yela, time raye tu banyak sangat makan rendang tu yang berat.. Pape pun merujuk kepada tajuk saya tadi, saya nih suka la sangat2 main bahagian attacking, tapi kenapa saya tidak diberi peluang dan diletaknya saya di bahagian deffensive.. A. Adakah saya rajin berlari.. B. Dah tak ada orang yang nak main deffend.. C. Sebab saya ni hensem. D. Semua yang di atas.. Hahaha.. Kepada management yang membaca, saya mintak maaf la kalau terasa.. Sebenarnya saya tak pandai futsal ni.. Kalau bola padang, ha bak datang.. Nak knal sape Ghost ni.. hehehe.. Pape pun kepada yang membaca benda mgarut ni thanks la ye.. Nanti kalau saya da popular saya akan ingat anda semua.. Heeee.. Macam la bleh kan... Malaysia Boleh maaa.... Jumaat ni ada friendly futsal lagi.. Tak tau la larat ke tak duit aku ni.. Da la, makin lame makin mencarut plak aku nanti.. See ya.. God Speed You All... Ameen...