Tuesday, October 26, 2010

Sleep Well

Sejak akhir akhir ni, hidup aku tunggang langgang. Apa yang aku maksud kan adalah waktu tido aku. Bila malam aku bangun bila pagi pula aku tido. Mak aku cakap da macam burung hantu. Tu yang rase seram tu. Tak tahu la macam mane nak tido kan diri aku ni. Puas da berangan atas katil, tak boleh lelap jugak. Any advice? Kalau dekat rumah sewa tu, tak leh tido aku pi jogging, tapi ni kat kampung nak jogging sesorang takut. hehehe. Sebenarnya aku tengah dalam delima ni. Benda tu aku nak sangat since aku habis sekolah. Tapi la ni bayak nak pakai duit, yela tak lame lagi da nak mula semester baru. Yay, tak sabar nak study, tapi nanti rindu kat family. huuu... Benda yang aku cakap tu adalah vespa. heheehe.. Aku ni kan ala ala vintage. cheewahh.. So, ape pun aku akan decide once aku dapat duit.. heheehehe.. Lagi satu, aku ni selalu termenung sesorang. Aku ni geek ke? Yela, biasa nya kalau dalam cerita ke movie ke kan, udak budak geek ni pendiam (aku pendiam la gak), tak ada gf (da masuk tahun ke 6 aku single), selalu duduk kat rumah (aku pun tak suka sangat keluar rumah) dll. So, adakah aku ni geek? atau aku ni half geek, cuz in meanwhile aku ni bad boy gak (yang mana tak langgar hukum agama).. heee.. Maybe aku ni terlalu simple, sederhana, ringkas kata orang.. Aku kan nak jadi baik, so kena lah ikut ape yang agama nak. Hidup secara sederhana. hehehe.. Nak tahu satu rahsia tak? kalau anda semua perasan la yang aku ni perasan diri aku ada iras iras Jude Law kan.. hehehe.. kan kan kan... Yela, kan orang kata setiap orang ada 7 orang yang iras same macam kita.. Ala, kira pelanduk 2 serupa.. Dia pelanduk, aku manusia. hahaha.. Ape la yang aku mengarut ni..  heee, tula tujuan blog ni sebenarnya.. Korang tak perlu munafik, blog kan tempat kita luahkan ape yang kita rasa, so sesiapa pun leh ada blog.. Cuma buat masa ni aku takda gambar untuk aku letak. So, taklah semenarik blog blog yang ada gambar yang sewaktu dengan nya. Aku ni membosankan kan?, Macam la blog aku gak.. Booring.. Ok, next time aku akan cerita pasal cinta.. Bukan cerita cinta pasal aku, tapi... hehehe, korang tunggu jela.. Ianya bagus untuk remaja remaja yang sedang bercinta.. Bak kata kawan baik aku; 'Hep, tangan tu jaga'.. Ok, la see u next time, aku nak cari sesuatu yang boleh dikunyah dan sedap rasanya.. Buat FL, sweet dreams.. Wassalam...