Saturday, November 27, 2010

Searching Miss Right

Salute. hey there.. i was living in the world of super bored. Im feeling lost even though my life quite busy. Bukan tak bersyukur dengan apa yang ada, in fact aku sangat sangat bersyukur dengan semua ni. Anda ingant tak tentang FL yang aku selalu cerita tu? At the first time, aku ni agak suka banget sama dia, then after that i realize i found that she's not my type. Hilang sudah semua perasaan kat dia. Mungkin aku ni bukan jenis yang suka couple couple kot. Memang la dulu masa sekolah aku ni casanova. Tapi entah la, kadang kadang memang la rasa tension je tengok geng geng yang busy dengan couple masing masing. Tapi aku bersyukur sebab aku dilahirkan dalam keluarga yang sangat harmoni & supportive. So, im like family guy. My family is my everything. So, i was wondering where is my true love. Mungkin dia pun mencari seperti aku. hehehe. Apekah.. But i know one day i'll find this girl. Buat masa ni aku akan terus mencari siapa yang ada tulang rusuk kiri aku. Mungkin kami terpisah jauh. Only Allah knows. Im saving the very best of me for you babe. Next week i'll be going to Lumut, Perak for work. So, hopefully everything will be as a plan. For the time being im also searching my own identity... So, thats all folks.. See ya  later. Wassalam....